workshop Thermomix

Maak kennis met de Thermomix via onze gezellige workshops!
Dé manier om zelf te ontdekken wat deze super keukenhulp voor u kan betekenen. Samen maken we tijdens onze workshop enkele recepten klaar: aperitief, hapje, brood, soep, hoofdgerecht (een all-in-one-thermomix gerecht), dessert.

Kom een kijkje nemen, en wordt overtuigd van het gebruiksgemak, de snelheidswinst, de eenvoud en de superieure kwaliteit van de Thermomix en de afgeleverde gerechten/dranken!

De workshop begint met een uitleg over het toestel en de vele voordelen. Daarna gaan we samen onmiddellijk aan de slag; alle uitleg volgt terwijl we aan het werk zijn.

Het grote voordeel hierbij is dat u meteen kunt zien hoe het toestel werkt (en belangrijker: hoe het resultaat smaakt!). In totaal maken we 6 à 7 gerechten die alle functies van de Thermomix demonstreren. De nadruk ligt op het ‘samen’ kokerellen, waardoor u volledig zelf met het toestel werkt. Dankzij het eenvoudig gebruik bent u na de demo helemaal in staat om zelf aan de slag te gaan!

Deze workshops zijn voor iedereen: voor jong en oud, groot en klein, voor wie kan koken én niet kan koken, voor de fijnproever en de grote gezinnen, …

Een Koke-N-eten workshop staat altijd garant voor een boeiende en gezellige avond waarbij we het uitgebreid over onze passie voor gezond koken hebben.

De Thermomix wordt ondertussen al veelvuldig gebruikt in de (top)gastronomie in zowel binnen- als buitenland. Wat vroeger vaak mislukte in uw keuken, kan nu wel met de Thermomix.
Bereid alles wat uw hart, ziel en maag verlangt: soepjes, hoofdgerechten, desserten, sausjes, ijsjes, … . Zelfs gevorderde bereidingen (bv. bearnaisesaus, chocoladeschuim, sabayon) lukken in één keer, zonder ver klontering, verschroeiing en overkoken!

Workshop initiatie koken Thermomix:

Elke week op maandag en dinsdag.

Vanaf 4 personen kan je een privé demo boeken, elke weekdag.

Kostprijs: 15,00 € per persoon.

Inschrijving verplicht!
Tot binnenkort!  Chantal

Advertentie