Thermomix info

De Thermomix wordt ondertussen al veelvuldig gebruikt in de (top)gastronomie in zowel binnen- als buitenland. Wat vroeger vaak mislukte in uw keuken, kan nu wel met de Thermomix.

Bereid alles wat uw hart, ziel en maag verlangt: soepjes, hoofdgerechten, desserten, sausjes, ijsjes, … . Zelfs gevorderde bereidingen (bv. bearnaisesaus, chocoladeschuim, sabayon) lukken in één keer, zonder ver klontering, verschroeiing en overkoken!

Doordat alle voedselbestanddelen optimaal blijven tijdens het koken is Thermomix-koken uitermate geschikt voor alle diëten en voeding voor baby’s en kinderen.

De verschillende knoppen zorgen voor alle functies:
in een handomdraai kunt u opkloppen, hakken, kneden, garen, enz…
Combineer de mengbeker met het stoomgedeelte, en bekom een volledige maaltijd met dezelfde energie, bereid in 1 apparaat!

Dankzij de Thermomix heeft u geen nood meer aan het gekende arsenaal aan keukentoestellen. De TM6 vervangt namelijk o.a. de sausmaker, mixer, eierkoker, weegschaal, ijsmachine, ijscrusher, stoomoven en broodmachine, en neemt zo nauwelijks nog plaats in!

Bereid aardappelen, groenten en vlees/vis op hetzelfde ogenblik in een fractie van tijd, zonder moeite en overige apparaten! En heb ik al vermeld dat de Thermomix zichzelf nagenoeg automatisch reinigt?

Afbeeldingsresultaat voor tm6"

 

De Thermomix is het originele toestel in zijn genre.De allereerste blender van Vorwerk kwam in 1961 op de markt. Sinds de lancering van het eerste toestel dat tevens ook kon opwarmen (°1971) heeft de Thermomix een grote evolutie doorlopen. De vele jaren ervaring en topkennis die verweven zit in dit apparaat merkt u dan ook meteen.

Stevig materiaal, een superkrachtige 1500 Watt motor en uitzonderlijke functies (bv. linksomdraaien) zorgen ervoor dat de TM6 zich nog steeds “Koning der keukentoestellen” kan noemen.

Bovendien is er geen academische opleiding nodig om de meest heerlijke gerechten te maken! De Thermomix verenigt zoveel bewerkingen en verfijnde technieken door slechts op enkele knoppen te drukken!

In de detailhandel is de Thermomix TM6 niet verkrijgbaar.
Enkel via een erkende Thermomix consulente kunt u een Thermomix bestellen. Elk apparaat komt met 2 jaar garantie, de Varoma schalen, spatel, vlinder en een handleiding. Koop via Koke-N-eten en geniet van uitzonderlijke nazorg en begeleiding.

Na uw aankoop mag u rekenen op een uitstekende service: niet alleen zijn alle onderdelen altijd apart verkrijgbaar, maar bij enige vorm van defect komt de firma meteen het toestel ophalen en terugbrengen. Zo kunt u altijd rekenen op uw Thermomix!

Daar de Thermomix niet in de winkel verkrijgbaar is, kunnen we zowel de potentiële koper als de geïnteresseerde lekkerbek goed informeren over de mogelijkheden van de Thermomix TM6 aan de hand van onze vrijblijvende workshops.

Advertentie