kookboeken

De ‘Recepten voor de Thermomix’-boeken (deel 1 – oranje, deel 2 – groen, deel 3 – paars, deel 4 – geel en deel 5 – bruin), geschreven door erkend Thermomix consulente Véronique Ameye, staan vol praktische tips, heerlijke recepten en bieden u de mogelijkheid om op een heel eenvoudige manier dagdagelijkse gerechten op tafel te zetten. Kijk gerust even naar de voorbeeldrecepten, en wees verrast door wat de Thermomix allemaal voor u kan doen!

Haal het onderste uit uw Thermomix en bespaar niet enkel aan energie, maar ook aan overbodige afwas, zonder daarbij aan heerlijke smaak en vitamines in te boeten. Ik heb de boeken in voorraad.
Prijs per boek 25,00 euro.

Nieuw boekje deel 6!

Voorbeeld:(deel 2 P 73)
Tofu roerei
150 gr tofu natuur
100 gr maïs, uit een bokaal
1 ui
1 teentje look
10 gr olijfolie
1/2 rode paprika, in brunoise gesneden
Groen van 4 pijpajuintjes, fijngesneden
Blancheer de tofu 3 minuten in zacht kokend water. Laat afkoelen. Dep de tofu goed droog. Doe de tofu en de maïs in de mengbeker: 3 sec./snel 6. Bij spatelen: 3 sec./snel 6. Hou apart. Doe de ui en de look in de mengbeker: 5 sec./snel 4. Voeg de olijfolie toe: 6 min./100°C/snel 1. Voeg de paprika toe: 7 min./100°C/snel 1. Voeg de tofu/maïs mengeling, peper en zout toe: 5 min./100°C/snel lepeltje/links omdraaiend, zonder beker op het deksel. Spatel de pijpajuin onder de bereiding. Breng verder op smaak met peper en zout.

Mojito met aardbeien (deel 2 P116)
250 gr verse aardbeien
20 gr citroensap
Enkele blaadjes verse munt
20 gr fijne suiker
200 gr cava
IJsblokjes
Doe al de ingrediënten, behalve de cava en ijsblokjes, in de mengbeker: 15 sec./snel 7. Voeg de cava toe: 5sec./snel 1. Leeg de mengbeker in een serveer kan. Was de mengbeker niet uit. Doe de ijsblokjes in de mengbeker: potje toe/2 à 3 x op turbo.

Lekker thuis koken met de Thermomix® bevat meer dan 80 recepten die alle geproefd en goedgekeurd zijn tijdens de talrijke kookdemo’s van de auteur: ricotta-citroenballetjes, courgettesoep met munt, appel-notenbrood, tartaar van zalm, gestoomde asperges met hollandaisesaus, paling in ’t groen, lamsstoofpotje met abrikozen, supersnelle pasta met scampi’s, New York cheesecake, kletskoppen, en als toemaatje een volledig zomer- en wintermenu.
Dit kookboek wordt jouw Thermomix®-inspiratiebron!

 

boek sabrina

Thermomix 365 – Claudia Allemeersch
Het hele jaar rond heerlijk koken met de Thermomix
Talloze koks wereldwijd hebben een passie voor de Thermomix. In dit kookboek laat Claudia Allemeersch je aan de hand van 365 heldere, vernieuwende recepten kennismaken met de unieke capaciteiten van deze allround keukenhulp.
Dit boek vormt de gedroomde inspiratiebron voor zowel de beginnende als de meer ervaren gebruiker die het beste uit de Thermomix wil halen.
In voorraad!

TM

 

In dit grensverleggend kookboek laten Claudia Allemeersch en Jan Van Wassenhove je aan de hand van duidelijke en soms verrassende recepten kennismaken met de unieke capaciteiten van de Thermomix.
In Claudia kookt met Thermomix delen de auteurs hun passie voor dit uitzonderlijke toestel. In meer dan 90 recepten tonen ze de lezer dat je met deze alleskunner in no time zowel dagelijkse kost als creatieve feestmaaltijden op tafel brengt.
Dit boek vormt dan ook de gedroomde inspiratiebron voor al wie een Thermomix in huis heeft of er een wil.

boek claudia

Advertenties